Друштво да се покрене у подршци Градоначелнику Бања Луке

07.04.2017. год.

Покрет даје пуну подршку градоначелнику Игору Радојичићу у његовој борби да Град Бања Лука не остане без дијела своје имовине, али то није само његова борба. Њему су упућене пријетње са циљем да одустане од те борбе и да Град Бања Лука остане без дијела своје имовине, а неко, могућим криминалним пресудама, дође до те имовине.

Немогуће је неко предузеће легално приватизовати износом новца који је и за  20 пута мањи од тржишне вриједности предузећа. То је криминал.

Зато у тој ситуацији градоначелник Радојичић не смије остати сам и све препустити судству, које је често независно од правде и истине, а зависно од криминала и корупције.

Потребно је покренути читаво друштво и невладине организације како би се створио амбијент да судије доносе искључиво праведне пресуде, а не онакве које ће, једног дана, судити онима који су их доносили. Ово није притисак на судство које исправно ради, већ управо подршка таквом раду, већ притисак на судије које несавјесно раде свој посао, а којих очигледно има у судству.

 

Саопштење СНП - Избор је наш поводом пријетњи градоначелнику Игору Радојичићу

Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com