Саопштење за јавност поводом јучерашњег обраћања предсједника Вучића

30.06.2022. год.

Предсједник Александар Вучић у јучерашњем обраћању јавности, а које је услиједило након његовог састанка са специјалним представником ЕУ, је рекао: „Од данас имамо потпуно промијењену ситуацију на Западном Балкану и промијењену ситуацију у нашој земљи“. А, с' обзиром да је казао и да је то његова најоштрија конференција за новинаре, којом улази у историју, може се закључити да је сваки покушај Србије да уђе у ЕУ изгубио смисао. 

Србија одустаје од уласка у ЕУ.

ЕУ не жели Србију, а онда и она не жели у ЕУ. Тзв. Западни Балкан улази у НАТО али не и у ЕУ. 

У обраћању јавности, Вучић, како је и сам рекао, био је оштар и показао храброст. Додао је и „Американци су најмање бахати и арогантни у односу на све ове друге (из ЕУ)“.  Да ли та храброст произилази из чињенице да је за њега на изборима гласало око шездесет процената грађана Србије, или што иза њега стоји једна од најмоћнијих сила свијета?

Да ли је предсједнику Вучићу неко понудио „пакет“ да Србија уђе у НАТО, а не и у ЕУ?

Покрет је убијеђен да српски народ ни уз помоћ „штапа“, а ни „шаргарепе“ не би пристао на улазак у НАТО, јер би то значило одстрањивање „малигног“ утицаја Русије, а може подразумијевати и сукоб са њом. 

За очекивати је да се у скоријој будућности, због промјене односа снага у Свијету, створе околности у којима ће српски народ ријешити своје национално и животно питање.

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com