Замрзавање банкарских рачуна М. Ђукановића

06.09.2021. год.

СНП  „Избор је наш“ дошао је до информација које говоре да ће се предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу и са њим „повезаним“ лицима замрзнути банкарски рачуни у иностранству и отуђити тај новац (на овај или онај начин), а да ће се у вези тога избјећи јавност.

Запад пушта „низ воду“ своје „партнере“ кад им истекне вријеме, на начин да им одузму новац који су „зарадили“ разним привилегијама, корупцијом, криминалом, а „обрачун“ са „партнерима“ често препуштају другима, па и народу.

Без икакве жеље да се било гдје у Свијету понови, наводимо примјер Муамера Гадафија, предсједника Велике Либије.

Запад је својевремено на чело Либије довео Гадафија, а онда, кад му је „истекло вријеме“ свргнут је на ужасан начин, а 600 милијарди долара у злату, нафти и на рачунима, што Гадафијев, што либијског народа новац нестао је без трага.

Није искључено, да неки политичари из ДПС-а, очекујући брз пораз Мила Ђукановића, размишљају како да се ограде од Ђукановићеве политике која је водила Црну Гору у братоубилачки рат, а највише што би добила, био би териториј мањи од „четири нахије“.

И управо да и они раде на помирењу, пружајући „руку разумијевања“ Србима у Црној Гори и њиховим политичким представницима, како би Црна Гора имала добру будућност у сваком смислу, а и политичку стабилност.

За очекивати је да та рука неће остати без стиска друге руке.

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com