Поводом Дана побједе – Слобода тражи истину

09.05.2021. год.

СНП – „Избор је наш“ је данас, 9. маја, обиљежио и честитао Дан побједе свима онима којима је стало до слободе, тако што је на Трг Крајине у Бања Луци изнио велики транспарент. На њему су поруке: „Слобода тражи истину“ и „Хвала ослободиоцима од фашизма“. На транспаренту је и српска застава која ротацијом прелази у руску. Застава српско-руска, која одлази према Русији, се налази на штапу који излази из Српске Републике.

9. мајa 1945. године заиста се десила побједа над фашизмом, нацизмом и усташтвом. Сваки покушај релативизације и ревизије тог догађаја и уопште Великог рата угрожава Истину о њима. Зато онај ко је слободан неће се довести у ситуацију да не зна истину. 

Друга је ствар што, већ више деценија, дио савезничке стране потхрањује фашизам код оних,  уз помоћ којих би да оствари најважнији циљ – Русију и њена богатства стави под своју контролу.

А, онда и сви остали циљеви попут разбијања суверенитета, идентитета и наметања лажних вриједности другим народима.., биће лакше остварени. 

Српски и руски народ, уз све друге народе којима је стало до Слободе, имају снагу, ако буде потребно, да понове подвиг и свјетском друштву подаре нову Велику Побједу.

Трг Крајине Бања Лука, 9. мај. 2021. године

P.S. 

За неке српске десничаре. 

Не смијемо све бацити под ноге. Огроман број часних људи дао је своје животе у борби против фашизма. Фашизам је убио огроман број невиних. Стварање државног система на нашим просторима који је био против Бога и Цркве послије 1945. године није било добро, али то је нешто друго. Због тога не треба да омаловажимо и фалсификујемо Велику побједу против фашизма, који је нанио огроман бол, страдања и разарања човјечанству.

 

СНП - Избор је наш


    ФОТОГРАФИЈЕ


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com