Говор предсједника покрета СНП - Избор је наш на скупу за Косово и Метохију у Београду 17.2.2019. године

18.02.2019. год.

Ситуација на јужној српској покрајини Косову и Метохији посљедица је борбе материјалног и духовног свијета, како у самом српском народу, тако и шире. Са једне стране све се подређује материјализму, подржава се неправда, похлепа, изопаченост, подстиче се борба против религије, а са друге стране покушава се доћи до правде, до истинских вриједности, а једна од вриједности је да је родољубље нормално стање свијести.

Зато, спасити Косово, могу само вјерујући људи, који су свјесни његовог духовног значаја и који су спремни за Косово дати своје животе.

Животи се не дају узалудно. Па зар је узалудно погинуло 24.000 српских војника који су створили Српску Републику, највећу побједу српског народа у XX вијеку. Она је примјер и нада за слободу свима онима који се боре против неправедне глобализације.

Важно би било да СПЦ и вјерујући људи створе амбијент у којем ће доћи до јединства српских политичких странака око одбране Косова и Метохије и да такав амбијент изроди истинску нову српску елиту чије ће идеје водиље бити родољубље и правда, која ће ријешити српско национално питање на Балкану.

Прије 11 година СНП – Избор је наш у Бања Луци је организовао митинг под називом Косово је Србија и нека буде независна Српска. Сада можемо, како је Додик, пре два дана рекао, додати, Косово је Србија и нека Република Српска буде Западна Србија.

Живјело српско Косово, српска Србија, живјела Српска и српска Црна Гора.

 

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com