Поводом неусвајања британске резолуције o Сребреници

08.07.2015. год.

Јавна захвалност Русији поводом стављања вета на приједлог британске резолуције.

Спасиба Русији. Хвала Русији.

Покрет сматра да институције Србије и Српске као и српски народ, треба да изразе велику захвалност Русији, због чињенице да је она у СБ УН  спријечила доношење понижавајуће резолуције о геноциду у Сребреници, коју је предложила Велика Британија.

Оправдано можемо да сумњамо да је таква резолуција за циљ имала више негативних посљедица. У тренутку, када се јављају знаци побољшања бошњачко-српских односа, Британија предлаже резолуцију која је у функцији управо погоршања тих односа, те да се кроз један процес Република Српска прогласи геноцидном творевином и као таква укине.  Претпостављајући да ће Русија на такву резолуцију ставити вето, није искључено, да је Британија имала за циљ да на тај начин покуша да поремети добре односе Русије са исламским свијетом.

Покрет сматра да истинске вође исламског свијета неће  упасти у замку политике некадашње  највеће колонијалне силе, завади па владај.

За све оне, који у српском народу постављају питање, када су нам то Руси помогли, ево још једног примјера, којег требају да забораве.

 

СНП – Избор је нашПомоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com