Честитка поводом рођендана првом предсједнику Републике Српске др Радовану Караџићу

19.06.2015. год.

Нисмо те  заборавили... Чекамо те... Срећан ти рођендан предсједниче! Са овом поруком, на камиону, „СНП – Избор је наш“ честитао је рођендан првом предсједнику Републике Српске др Радовану Караџићу.

Покрет је то урадио са радошћу јер је убијеђен да је  др Караџић невин и да не стоје оптужбе Хашког тужилаштва, али и зато што се др Радован Караџић ставио на чело српског народа кад је било најтеже и тако заједно са војском Републике  Српске и генералом Младићем спријечио понављање геноцида над српским народом (1941-1945).

Др Радован Караџић је све учинио да се спријечи рат на нашим просторима, чак је и упозоравао бошњачке политичаре да не спроводе ратну политику, јер ће то бити трагедија за све.

Захваљујући првом предсједнику  Републике Српске није дошло до братоубилачког, српско-српског рата, којег су многи прижељкивали и подстицали. Захваљујући њему поново је уведена и вјеронаука у школе која даје смисао животу младим генерацијама, али и утемељује истинске вриједности и морал и чува наш православни идентитет.  Због свега наведеног Покрет предсједнику Караџићу жели, прије свега, добро здравље и успјех пред Хашким судом како би истину на нашим просторима спознао читав свијет.

Камион са поруком честитке  је већ прошао Бњалуку, Приједор и упутио се према Добоју и Бијељини.

 

СНП – Избор је наш


    ФОТОГРАФИЈЕ


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com