Отворено писмо Предсједнику Републике Српске господину Рајку Кузмановићу

22.04.2009. год.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ-ВАСТИНУ ВОСКРЕСЕ

Господине Предсједниче,
ми Вас, као Предсједника Републике Српске, доживљавамо и као човјека који Српску осјећа као своје имање које ћете, убјеђени смо, свом снагом заштитити.

Покрет је дубоко забринут ситуацијом, у којој наши политичари и посланици Народне скупштине Републике Српске могу попустити пред притисцима и уцјенама, те у процесу промјене Дејтонског споразума ићи у правцу јачања БиХ, а на штету српског народа и Републике Српске. Уколико, не дај Боже, крену тим путем молимо Вас да на уму имате могућност распуштања Народне скупштине и расписивање ванредних избора. Тим прије што су већина политичара добила повјерење народа како би штитили и јачали Републику Српску, па чак и на ријечима о независној Српској. Ово би било јако важно јер би се добило на времену које ради за Републику Српску.

Подсјетили би Вас и на предстојећу одлуку Међународног суда правде о легалности проглашења независног Косова. С обзиром на утицај земаља које су признале независно Косово, за очекивати је да та одлука буде у корист Албанаца. Послије такве одлуке суда ништа у свијету не би било као прије. Народи и националне мањине у сличној ситуацији позивале би се на такву одлуку, како би остварили своју вољу. Сигурни смо да би и Срби у Српској кренули у независност, а Ви би могли бити предводник у остваривању тог великог циља.

У жељи да Вам Бог подари добро здравље, срдачно Вас поздрављамо.


СНП - Избор је нашПомоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com