Усвојени Закони о реформи полиције у БиХ, биће наставак процеса укидања МУП-а Републике Српске

18.04.2008. год.

Усвојени Закони о реформи полиције у БиХ, биће наставак процеса укидања МУП-а Републике Српске, а реформа Устава БиХ биће покушај укидања Републике Српске. Оно што је најчудније у томе, јесте да наши политичари те процесе оправдавају уласком у Европску Унију, која је велика замка за мале народе. Српски политичари не могу одбранити наш национални интерес ни на сопственој територији, па како ће онда моћи у много тежим условима који ће владати у ЕУ. Питање уласка у ЕУ је питање избора малих народа између истинске економске слободе и неоколонијалног  ропства. У ЕУ мали народи могу ући само са поданичко-робовским духом.

Знајући принцип Запада, за очекивати је када замка проради, да се закони ЕУ доносе у корист великих и богатих, а на штету малих и сиромашних, искоришћавајући природне ресурсе малих народа.

Питамо наше политичаре, како и од кога ће обезбиједити надокнаду за експлоатацију, рецимо питке воде или рецимо неке  друге руде или земљишта, када се нађемо у тој ЕУ? Та наша питка вода ће се пити по свијету, странци ће остваривати екстра профит, а наш народ ће радити за биједну плату и бити можда жељан те своје питке воде или неке друге руде, свеједно. Питамо их, који је то правни оквир који омогућава малим народима када пожеле, да могу изаћи из те ЕУ, односно вјешто смишљене замке?

Зато српски народ мора имати алтернативу кад је у питању ЕУ. Алтернатива је у савезу са пријатељским православним државама, на хришћанским принципима љубави и разумијевања. Такав савез би имао значајну економску, политичку и војну снагу, који би се онда могао повезивати са хришћанском Западном Европом, на задовољство цијелог слободарског свијета.

Ми јесмо за европске вриједности, али се оне управо крше када је у питању српски народ, почевши од признања лажне државе Косово.

PDF верзија


СНП - Избор је нашПомоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com