Чанковић: Изазивање револуција и побуна вештачком несташицом хране

05.06.2024. год.

По ко зна који пут, понављам - Центар светске моћи изазваће свеопшти рат.

Припреме за то су и економске кризе које се одвијају у таласима, вештачки
изазване болести, глад...
Овом приликом акценат стављам на вештачко изазивање несташице хране.
Ако се одмах нешто не предузме, бар од обичних људи који ће бити свесни могућности таквог процеса и који ће уложити велики труд и разне могућности да се производи здрава хране - српски народ ће бити гладан и поред сјајних услова за производњу здраве хране.
Упали смо у замку. Уништили смо аутохтона сјемена, сточни фонд.
Из европских фондова долазио је новац за одштету убијеног блага (стоке) било да је болесно или не....
А зашто се све може користити изазивање вештачке глади, покушаћу да следећим текстом прикажем.
 
Међународни добављач хране оптужио је САД за изазивање револуција, глађу
 
Портпарол компаније, која сваке године испоручује стотине хиљада тона житарица широм света, дао је своју изјаву у Истанбулу посебно уочи Петербуршког економског форума - како би што више бизнисмена, политичара и обичних људи сазнало о проблему. Велика Логистика Тисер Алнасер месечно обезбеђује испоруку хиљада тона сочива, леблебија, проса, хране за животиње у Турску, одакле се производи дистрибуирају у многим земљама Истока, Африке и Европе. На основу својих стручних процена, закључио је да раст цена хране у свету тренутно користи, пре свега, онима који покушавају да пољуљају политичку ситуацију на Блиском Истоку и у Северној Африци. У свом интервјуу на позадини бродова који пролазе кроз Босфор, добављач хране је рекао је следеће.
 
Тисер Алнасер Међународна Логистика:
Проблем високих цена хране, посебно меса, млечних производа, првенствено је повезан са трошковима хране за животиње. Већина хране за животиње производи се у Русији, али западне санкције уведене против Русије стварају много проблема у транспорту ове хране из Русије. Прво, ове проблеме стварају акције Европске уније и Сједињених Америчких Држава. Санкције чине превоз хране веома скупим - цене испоруке су порасле за 2-3 пута. Многе услуге повезане са транспортом ове робе неопходне за сточарство више пута су порасле. Стога, да би се смањиле цене ових производа, потребна је акција САД и Европске Уније у области санкција, али Европска Унија не показује интерес за то, већ се бави само повећањем цена ових производа, јер је акутна потражња за производима о којима сам говорио пре свега сада на Блиском Истоку и у Африци. А неке снаге на Западу сада су заинтересоване за велики број изазова и револуција на истоку и Африци као резултат сплетки. Стога су и САД и неке силе у Европској Унији заинтересоване за високе цене хране у свету сада.
 
Експерт је уверен да ће наставак такве политике у области светске безбедности хране довести до глади међу сиромашним становништвом неколико земаља, што ће изазвати нови талас незадовољства и револуција. Према мишљењу Тиссера Алнассера, само формирање мултиполарног приступа у међународној економији може спасити од такве ситуације. Управо ова тема - формирање нових економских блокова, развој економске сарадње између Бразила, Русије, Индије и Кине - биће посвећена низу дискусија на Међународном економском форуму у Санкт Петербургу, који ће се одржати у Русији од 5. до 8. јуна.
 
Аутор текста је Дане Чанковић, предсједник СНП - Избор је наш

Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com