Одлуке Српске могу оснажити Дејтонску БиХ

10.07.2023. год.

СНП „Избор је наш“ закључује да има идиција, да је чврст став Предсједника Републике Српске, Народне скупштине и Владе у одбрани Српске, њеног суверенитета и територијалног интегритета, изазвао различита размишљања у смислу шта и како даље са БиХ.

Овог пута износимо само једно, до сада необично размишљање неких политичара из Муслиманско Хрватске (МХ) Федерације (како је прави назив тог ентитета у Вашингтонском споразуму).

Ријеч је о идеји да се покуша створити јединствена БиХ (шта год то значило) уз одређен излазак у сусрет и Србима и то на начин да таква јединствена БиХ одустане од уласка у НАТО, па чак и од ЕУ (јер њен улазак, собзиром на стање у ЕУ, није реалан ), а да започне одређене интеграције и повезивања са Црном Гором, Северном Македонијом, Албанијом и Србијом.

За очекивати је, ако се покаже потпуно јединство и храброст српских политичара, и позиције и опозиције (српски народ је јединствен у одбрани Српске по сваку цену), да ће политичари из МХ Федерације вратитити се примјени међународног мировног уговора (Дејтонског споразума) и  да ће оснажену Дејтонску БиХ (МХ Федерација и Р. Српска), заједно са политичарима из Р. Српске повести у интеграционе процесе у региону, а без њеног уласка у НАТО.

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com