Портал ИН4С је показао спремност да пострада за оно што воли – слободу и истину!

06.05.2023. год.

Српски народни покрет „Избор је наш“ из Републике Српске, свим делатницима портала „ИН4С“ честита крсну славу, Ђурђевдан и 15 година успешног рада.

Како је некад Свети Георгије, био један од девет великимученика и првих страдалника за хришћанску веру, тако је, у данашње време Гојко Раичевић, главни и одговорни уредник ИН4С, показао спремност да пострада за оно што воли – Слободу, Истину, и истински идентитет свог народа и његове вредности.

„ИН4С“ дао је велики значај, у овом преломном и обмањујућем времену, да се разобличе и открију многе завере, замке и неправде која је производила политика „Завади па владај“ , и која је усмерене на народе овог региона наносећи им велики штету.

ИН4С, није заборавио ни народне обичаје, културу и духовност… подржао је и обичног човека, појединца , где и кад је то било потребно и на начин на који је то било могуће. И поред свега објективно и професионално је извештавао о свим важним догађајима…

Уз жељу да наставе успешан рад на задовољство многих и да им у томе помогне њихов заштитник Свети Георгије , захваљујемо се и на дугој и плодној сарадњи.


СНП – Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com