Издржати, издржати, издржати – Не уводити санкције Русији

11.02.2023. год.

СНП „Избор је наш“ има сазнања да „Запад“ очекује да ће Београд до краја фебруара ове године, увести санкције Русији, а српској јавности уз санкције понудити „шаргарепу“ у виду отварања нових фабрика.

Жеља таквог „Запада“ је да дефинитивно одвоји српски народ од руског и да у рату против Русије, којег планира, гурне и Србе.

Уколико не буде јединствене и снажне политике Београда у том правцу  (увођења санкција), онда ће „Запад“ радити на дестабилизацији Србије, како би је подијелио око суштинских питања – увођења санкција Русији, што значи улазак у НАТО, признање Косова као државе, на овај или онај начин, нестанак Републике Српске – и увео у братоубилачки рат.

За очекивати је да ће у будућности услиједити свјетски догађаји који ће и на Балкану створити ситуацију у којој ће српски народ остварити своје историјске циљеве.
 
Зато предсједник Србије Александар Вучић треба издржати, издржати и издржати, a све родољубиве снаге да га подрже, како би успио у оном што је најбоље за Србију и њен народ. Не санкцијама Русији и Не у НАТО.
 
Саопштење СНП-а "Избор је наш"

Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com