Утакмица Србија - Бразил или Косово и Метохија?

23.11.2022. год.

Шта нам је важније?

Аљбин Курти, представник привремене власти на Косову, на захтјев Американаца, је на 48 сати одгодио почетак новчаног кажњавања возача возила са српским таблицама.

У животу, а поготово у политици, ништа није случајно.

Нови рок за почетак кажњавања возача возила са српским таблицама почиње у четвртак (24.11.) у јутарњим сатима. А истог дана, у 20 сати, велики спортски догађај на Свјетском првенству у ногомету: утакмица Србија – Бразил.

Да ли су Американци и Курти изашли у „сусрет“ Србији, па су одложили потписивање некаквог споразума за четвртак, када ће српска нација, па и регион бити посвећен утакмици, Србија – Бразил, и на тај начин, преко споразума и утакмице, подићи температуру воде за неколико степени целзијуса, а да „жаба“ не искочи из „лонца“, већ да мирно сачека сљедеће подизање температуре?

27.10. о.г. објавио сам текст „Американци одгађају дестабилизацију Косова“. Прије него што текст поново изнесемо јавности, додајемо: Косово и Метохија бране се и јачањем Републике Српске. И зато је из Бања Луке отишла порука: „Српска зове Србију, заједно смо јачи“.

У наставку слиједе горе поменути текст и порука (фотографија). 

Американци одгађају дестабилизацију Косова и Метохије

27.10.2022.

СНП „Избор је наш“ је убијеђен да је приоритет Запада да прво сломи Републику Српску и да онда она заједно са Бошњачко-Хрватском Федерацијом, тј. такозваном БиХ уђе у НАТО. Послије евентуалног остваривања тог циља, Запад би најдиректније покушао натјерати Србију да уведе санкције Русији и да призна лажно Косово, а онда даље у разбијање Србије. То никако не значи да према Србији не постоје стални контролисани притисци у свим правцима од стране Запада. 

Да не би дошло до неконтролисаних догађаја, Англосаксонци ће сада урадити све што је потребно са представницима лажног Косова, да би се спријечила велика дестабилизација Косова и Метохије и читавог региона. 

А за то вријеме би покушали остварити свој први приоритет – слом Републике Српске и убацивање тзв. БиХ у НАТО.

За очекивати је да Србија разумије да је њен први приоритет, као и приоритет српског народа, одбрана Српске, јер само тако, заједно, Србија и Српска могу сачувати сами себе и интересе српског народа.“ 

На фотографији порука: Српска зове Србију, заједно смо јачи 

 

Аутор текста је Дане Чанковић, предсједник СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com