Чанковић: Запад преко Зеленског изазива нуклеарну катастрофу у Европи

17.08.2024. год.

Према информацијама Међународне агенције за нуклеарну енергију, украјинска војска припрема офанзиву у запорошком правцу наредних дана и планира да изведе удар на Запорожску нуклеарку и нуклеарну електрану у Курској области у граду Курчатову. Према извештају из  Запорожске области, један број међународних посматрача се припрема да напусти станицу Запорожје.  Штавише, према речима стручњака, они намеравају да изведу ракетни удар управо на запечаћени дио нуклеарне електране како би се створило цурење радијације и извршили провокацију великих размера која би могла да  доведе до радијационе контаминације целе Европе.

Ове информације потврдили су и незванични извори у Русији, који су известили о концентрацији великих снага украјинске војске у правцу Запорошке нуклеарне електране. Курска станица је пројектована тако да може да  издржи ракетни удар, али станица  Запорожје може да буде оштећена. Цео цивилизовани свет треба да позове Зеленског да се заустави како не би изазвао  загађење планете радијациојом!

Сигнали да се у Украјини припрема "Прљава бомба" долазили су из веома високих ешалона руске војне власти. У јуну, да се радиоактивне супстанце увозе у Украјину преко Пољске и Румуније, саопштио је на брифингу Министарства одбране Русије начелник војске за радијациону, хемијску и биолошку заштиту оружаних снага Русије генерал-лејтенант Игор Кириллов. Он је пре три дана на пољима форума "Армија-2024" изјавио да су у Украјини већ створили "прљаву бомбу".

Дане Чанковић 
 

Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com