Дио говора предсједника Покрета са конференције за новинаре дана 07.07.2008. у Танјуг-овом прес центру

08.07.2008. год.

ТЕМА:Реакција након ослобађајуће пресуде Насеру Орићу

Прво је преко медија, и не само медија, у свијет отишла лажна слика о рату на овим просторима, приказујући Србе искључиво као злочинце. Послије тога дошло је до бомбардовања српског народа од стране НАТО снага. Након тога дошло је и формирање политичког суда, Хашког трибунала, којег не интересује и не брине истина и правда, већ остваривање политичког циља.
Ослобађајућом пресудом Насеру Орићу згажена је истина и правда. Разумијевајући бол и осјећања породица настрадалих, молимо их да не узимају правду у своје руке, већ да све учине како би тужилаштво за ратне злочине државе Србије процесуирало злочинце чије су жртве били и Срби.
Покрет сматра да власти Републике Српске и Србије преко Русије у Савјету Безбједности треба да покрену иницијативу за престанак рада оваквог политичког Хашког трибунала, али и да се формира тијело које би испитало досадашњи рад овог суда.
Покрет "Избор је наш" позива све српске политичке странке и народне посланике да се окупе око заједничког циља- стварања своје државе. Први прави корак ка том циљу био би проглашење независности Републике Српске. Покрет позива и све Србе који немају жељу и храброст за то да слободно остану по страни, али исто тако да ниједан Србин не стане на пут остваривања тог светог циља.


СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com