Острашћени мрзитељи Видовдана су одлазећи глобалисти и антинационалисти

08.12.2017. год.

Напад на Портал Видовдан.орг због списка „Топ–листа хашких лобиста“ са твитовима познатих, а након пресуде генералу Ратку Младићу, који се најбоље осликава кроз текст „Власт подстиче фашистичку атмосферу у друштву“ објављеном 7. 12. о.г. у листу Данас, је само мала епизода  у стратегији глобалистичке борбе против националног идентитета и националиста – родољуба. Појединци улазе у такву борбу због личних материјалних интереса, губитка идентитета па све до патолошког стања њихове свијести. Али и такву малу епизоду напада не треба игнорисати већ разоткривати и тражити узроке тог напада и шта се иза њега крије.

Антинационалисти више причају о национализму него националисти, али на начин, да користећи се нацистичким методама, правду замијену неправдом, истину  лажима, националисте изједначе са фашистима, као и да природно стање колективитета и појединца, а то је национализам, патриотизам и родољубље, представе као нешто што је зло, ретроградно. Због такве идеологије  могли су се успјешно прикрити истински геноцид и разне врсте злочина над српским народом, почињени у Другом свјетском рату али и послије њега као и у задњем рату 1991-1995; 1999. Да ли се ми, као припадници тог страдалног народа, због прикривања, осјећамо као да смо саучесници у том злочину? Имамо ли осјећај одговорности или ћемо само причати „Срби су најгори“...

Српски народ је родољубив, своје воли а туђе поштује. Нажалост,  још увијек нема изграђену националну елиту која ће га водити. За очекивати је да ће и Видовдан, али и антинационалисти, по принципу акције и реакције, убрзати стварање такве елите, а на радост народа. 

 

Аутор текста је Дане Чанковић, предсједник СНП - Избор је наш



Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com