Протести у Сарајеву - За Алаха– Против Влаха

08.02.2006. год.

Оправдавајући све мирне и достојанствене протесте, изазване нападом на идентитете једног народа, као и кад се на ружан начин дирне суштина једне религије, не можемо, а да не уочимо, да су претходни протести бошњака у Сарајеву показали да је Сарајево једнонационални град. Поруке са тог скупа “ЗА АЛАХА – ПРОТИВ ВЛАХА“, против Јевреја, су потврда да сви они који нису муслимани – нису добро дишли у Сарајево.
Зато очекујемо од српских и хрватских политичара да покрену питање главног града БиХ. Сви знамо колико пуно значи физичка близина бошњачких лидера амбасадама, међународним институцијама, ОХР-у и другим међународним организацијама. Чак и анкете и разна истраживања грађана углавном се врше у Сарајеву као главном граду. Из тих разлога у свјет одлази једнобојна слика интересовања грађана БиХ. У таквим околностима српски народ није у могућности да свјету покаже своје интересовање, специфичности и као ни да заштити своје интересе.

Споменимо да једино српска православна црква нема свог богословског училишта у Сарајеву, а имала је два. И овај примјер говори, да се не може говорити о равноправности.

За СРБСКИ НАРОДНИ ПОКРЕТ – ИЗБОР ЈЕ НАШ, најновија дешавања су још један разлог више,  да наш избор буде слобода Српска издвојена из наметнуте БиХ.


СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com