Англосаксонци припремају рат на Балкану?

17.09.2019. год.

Снаге неправедне глобализације, САД и Енглеска, хоће да руски утицај на нашим просторима одстране, тако што би да униште Србе, укину Републику Српску стварајући Републику БиХ и њен вјештачки идентитет, даљњу дестабилизацију Србије и увлачење Српске и Србије у НАТО. И то по сваку цијену, па и ратом.

Овакве могуће догађаје морају имати на уму сви српски политичари и у Српској и у Србији, али и бошњачки, муслимански народ.  Бошњаци и Срби не смију се међусобно убијати за туђе интересе. Хиљаду милијарди долара вриједне имовине која је била у друштвеном власништву на простору бивше Југославије опљачкана је и уништена, да би и даље странци наставили са пљачкањем природних ресурса, па чак и са срамотном експлоатацијом радника.

Најновија декларација СДА је само једно средство у великом низу које ће бити коришћено за остваривање англосаксонских циљева. Зато подржавамо Додикову иницијативу да Република Српска и њени политичари заузму јединствен став у вези покушаја СДА  да кроз реализацију своје декларације иде на уништење Републике Српске. Покрет је и за закључке Главног одбора СДА написао да су посљедица активности амбасада САД-а и Велике Британије (Закључци ГО СДА посљедица су дјеловања америчке и енглеске амбасаде).

Састанак америчких амбасадора у Загребу, могао би значити да ће и Хрватску гурнути у црни сценарио, на начин који је својевремено говорио бивши предсједник Хрватске Стипе Месић – пресијецање Српске код Брчког.

Именовање америчког специјалног изасланика за Западни Балкан показује очигледну намјеру Америке  да ће преко њега вршити притисак, како би се и без рата обезбиједило одстрањивање „малигног“ утицаја Русије, укидање Српске, дезинтеграција Србије и на силу увлачење читавог преосталог простора у НАТО. Да ли ће притисци уродити плодом видјеће се и по томе хоће ли српски медији водити кампању пребацивања кривице на српске политичаре па и сам српски народ  са оног који се сврстао на једну- своју страну, која је извршила агресију на српски народ у жељи да га потчини, мијењајући му и идентитет. Боже драги, па и српски народ је то „тражио, заслужио“. Зато Покрет понавља, да је неопходно да заједно Србија и Српска упуте молбу – позив Русији да именује свог специјалног представника за Западни Балкан (Позив Русији да именује свог представника за Западни Балкан). То би пуно значило и због саме функције коју би руски представник имао,  а која би укључивала његове активности и помоћ у доласку до праведних и најбољих рјешења за суштинске проблеме на нашим просторима. Српски политичари не требају очекивати да ће Русија без њиховог позива „само по себи“ именовати  свог представника. Она, Русија највише цијену слободу. И неће да намеће ни оно што је добро ако то други не желе. Уколико не услиједи таква молба – позив Русији, то ће значити, највјероватније, да је предсједник Србије Александар Вучић пристао на пораз у преговорима у вези Косова и Метохије, али и у вези ситуације у БиХ. У таквој, евентуалној могућности, много ће значити реаговање Милорада Додика, предсједника најјаче политичке странке у Српској, као и других српских политичара.

Српски народ и његови политичари не треба да се плаше и најцрњег сценарија, јер им је преостало само једно, да одбране Себе, своје национално биће и створе државу коју ће вољети, а та држава знаће да заштити интерес српског народа и сваког појединца у њој. Тај највиши циљ остварује се жељом, љубављу и свијешћу о значају тог подвига за потомке. Храброст и неминован успјех у томе долази из наше вјере „Када је Бог са нама, ко ће против нас“, а и због односа снага у свијету који се промијенио и сада ваљда знамо ко нам је кроз историју забијао нож у леђа, а ко истински помагао.



СНП – Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com