Народ слави Девети јануар, заједно

08.01.2018. год.

Покрет традиционално прославља Дан Републике Српске и Крсну славу - Светог првомученика и архиђакона Стефана, на начин да образује колону аутомобила уљепшаних српским заставама и уз прикладну музику која се креће улицама Бања Луке и тиме уноси радост у срца грађана.
Колона аутомобила  ће кренути у 11:00 часова  испред канцеларија Покрета у улици Мајке Југовића, у близини Економског факулетета. Послије вожње враћамо се на полазно мјесто гдје се организује народно весеље.

Сваке године Покрет иде са новом поруком. Овом приликом она гласи „Народ слави Девети јануар, заједно“. На великом транспаренту уз наведени текст су у крупном плану фотографије првог и актуелног предсједника, др Радована Караџића и господина Милорада Додика, као и фотографије свих бивших предсједника Републике Српске.

Деветог јануара 1992. године, из страха за живот, идентитет  и опасности да српски народ нестане са ових простора а присјећајући се трагичних догађаја из Другог свјетског рата, настала је највећа побједа - Република Српска. У рату се она бранила и одбранила, а у миру се развија у складу са околностима у којима живи. Огроман је био, и још увијек траје велики притисак неправедног мондијалистичког центра моћи да се Република Српска укине, међутим захваљујући народу, војсци, политичарима, који су свјесни шта она значи, Република Српска и даље постоји, на радост српског народа и цијелог слободарског свијета.

 

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com