Подршка иницијативи предсједника Додика

19.08.2017. год.

Покрет безрезервно подржава иницијативу предсједника Републике Српске Милорада Додика да се по питању уласка БиХ у НАТО, грађани Републике Српске изјасне на референдуму. Од велике важности би била и чињеница да сви политички фактори у Српској стану иза такве иницијативе.

Због актуелне ситуације поново објављујемо саопштење од 29.06.2017. у вези изјаве Младена Иванића, члана Предсједништва БиХ:

Саопштење за јавност поводом изјаве предсједавајућег Предсједништва БиХ да би до краја ове или почетка идуће године могао бити активиран Акциони план за члнаство БиХ у НАТО
29.06.2017.

Покрет јавно пита, зашто није било одговарајуће реакције на тако значајну изјаву предсједавајућег Предсједништва БиХ Младена Иванића који је рекао да је Босни и Херцеговини потребно активирање МАП-а јер о томе постоји политичка  сагласност и власти и опозиције, те свих конститутивних народа у БиХ и, ако не до краја ове, онда почетком идуће године могао би бити активиран Акциони план за чланство те да БиХ уђе у нову фазу односа са НАТО-ом.

Српски народ није жаба, па да кроз процес постепеног загријавања буде анестезиран и да се као такав не бори за слободу и свој интерес. Увреда би била за здрав разум да се неки српски политичари оправдавају тиме што ће рећи да су други потписали. Код народа неће проћи тај изговор и лукави план да једна власт потписује а друга то реализује а народ да ћути.

СНСД и СДС као највеће политичке странке потписале су споразум да о уласку у НАТО одлучују грађани Републике Српске на референдуму.

НАТО доживљавамо као скретницу која жели да усмјери српски народ ка лажном систему вриједности и да промијени братски однос са Русијом а Републику Српску да одведе у нестанак.

Сигурни смо да српски народ у том смислу неће дозволити да буде преварен јер је у питању одбрана његовог идентитета и опстанка.“
 



СНП – Избор је наш

 


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com