Вучић може имати судбину Милошевића и Додика

17.07.2017. год.

Покрет је с радошћу чуо ријечи хвале Запада упућене предсједнику Вучићу. Исказана је и подршка његовој политици и политици Србије која води у стабилизацију и напредак читав регион Балкана. Уз осјећање радости имамо и велику опрезност због искуства српских политичара који су у почетаку били миљеници Запада, а онда постали непожеље особе.

Милошевић је, док је испуњавао жеље и реализовао интересе Запада, називан миротворцем, а када је почео радити у интересу Србије, проглашен је балканским касапином.

Додик, док је, у почетку сарађивао са Западом и омогућио пренос овлаштења са Републике Српске на БиХ, био је „дашак вјетра на Балкану“. Када се снажно почео одупирати том процесу и почео бранити Српску, стављен је на америчку црну листу, уз жељу Запада да му види леђа.

Да ли ће Запад привољети Вучића да обезбиједи фактичко признање тзв. независног Косова, развлашћивање Републике Српске и значајно смањи сарадњу са Русијом, и због тога га назвати најснажнијим човјеком на Балкану, или ће Вучић реализовати вољу и интерес српског народа по цијену да га Запад прогласи дестабилизирајућим фактором. Остаје да се види.

Чињеница је да је Запад хвалио и подржавао све поступке српских политичара који су били на штету српског народа. То се најбоље може видјети из односа Србије према Хрватској, Косову и БиХ. Запад је хвалио и подржавао ону Србију и њене политичаре, у прошлости и у будућности, који нису заштитили Републику Српску Крајину, српску имовину и идентитет у Хрватској, која би признала тзв. независно Косово, која би јачала БиХ а слабила Српску, која би донијела устав који би Србију свео на безначајну државицу на Балкану.

Предсједник Вучић има огромно искуство Милошевића, Ђинђића, и зна да је највећа вриједност бити уз свој народ, а још већа част и одговорност водити га.

И на крају сваки текст завршавам:
Побиједимо кризу радом, радујмо се и радимо.


Аутор текста је Дане Чанковић, предсједник СНП – Избор је наш


Пратите нас на Facebook страници
СНП Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com