НАТО не прима Црну Гору, Македонију, Србију, БиХ

13.05.2015. год.

Покрет је прије десетак година у Бањалуци поставио плакате: „НАТО не жели нас, не желимо ни ми НАТО“. Објашњење је било: „Ако је НАТО бомбардовао Републику Српску 1995, Србију и Црну  Гору 1999. и обезбиједио  проглашење такозваног  независног Косова, нормално је да нас не жели, као што је природан и наш одговор, не желимо ни ми НАТО“.

Терористички напад у Куманову показује да је све реалнији процес стварања такозване Велике Албаније. Тако нешто Шиптари – Албанци не би ни почели стварати без помоћи најмоћније западне силе.

С обзиром да би неприродна Албанија, то јест такозвана Велика Албанија заузимала и  дијелове територија Црне Горе, Македоније и Србије, НАТО неће да прими у своје редове наведене нестабилне државе. Чак и Грчка, која је чланица НАТО-а може доћи у ситуацију да буде искључена или да изађе из тог војнополитичког савеза, тим прије што неприродна, такозвана Велика Албанија обухвата и дио територије Грчке.

Најмоћнија западна сила могла би, да у том процесу стварања неприродне Албаније, све учинити, како би увукла Турску у та дешавања, и то преко Кипра.

Центар моћи који жели једнополарни глобалистички свијет, а који контролише најјаче западне силе, покушаће на тај начин спријечити, за своје циљеве, можда највећу препреку – савезништво православља и ислама.

А можда и не буде тако.

 

СНП Избор је наш

 Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com