Скуп подршке Русији

02.03.2014. год.

Сутра, у понедјељак 3.3.2014. у 17 часова на Тргу Крајине у Бањалуци СНП Избор је Наш ће организовати скуп подршке руском народу и руској држави у борби против нацизма у Украјини.

СНП Избор је Наш позива све српске патриоте и антифашисте да се окупимо сутра на Тргу Крајине.

Одлука руског предсjедника Владимира Путина да оружјем заштити руски и украјински народ на Криму није „обична“ национална ствар Русије и Украјине, већ наставак општечовjечaнске борбе против највећег зла 20.вијека – нацизма.

Украјински покрет „Слобода“ и његов лидер Олег Тјагнибок су настављачи нацистичке политике украјинских националиста из Другог свјетског рата. Њихова срамна улога у прогањању руског народа – партизанских антифашиста и Јевреја – довољан је разлог да сваки нормалан човек на свијету – било на Истоку или на Западу – устане против НАТО пуча у Кијеву.

У великој борби добра и зла у свијету, СНП Избор је Наш као и сви српски родољуби, знају своје мјесто. Зато поново позивамо све српске патриоте и антифашисте да, без обзира на политичке и страначке разлике, буду на Тргу Крајине  у Бањалуци , сутра у 17 часова. 

 

СНП - Избро је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com