Поводом одлуке да официри БиХ учествују у НАТО Маневрима у Грузији

28.04.2009. год.

Учешће официра из БиХ у НАТО војној вјежби, за коју је Русија рекла да за њу представља безбједносну пријетњу, значи да се БиХ сврстала на једну страну, и то ону која је бомбардовала српски народ 1995. и 1999. године. Та страна је обезбиједила и проглашење такозване државе Косово, која је постала главна карика за транспорт дроге авионима из Авганистана на Косово, а одатле даље по Европи.
 
Нека се грађани Сарајева запитају чијим гасом се мисле гријати наредне зиме, ако њихови политичари учествују у угрожавању интереса големе Русије.
 
Покрет је убијеђен да би се наши политичари уплашили када би већ сада видјели посљедице њихових одлука да уведу српски народ у НАТО. Покајали би се и кренули другим путем. Зато Покрет моли предсједника Републике Српске, Рајка Кузмановића, предсједника Народне скупштине РС, Игора Радојичића, и предсједника Владе, Милорада Додика, да се ограде од учешћа БиХ официра у Грузији, као и да учине све како се не би одржала НАТО војна вјежба на територији Републике Српске, односно Бањалуке у септембру мјесецу. Сигурни смо да су наши политичари свјесни да НАТО у оваквој својој суштини није добродошао у српски народ.


СНП - Избор је наш



Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com