Мир Божији Христос Се Роди

07.01.2008. год.
Мир Божији ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Као што се укућани око Бадњака окупљају, љубављу греју у искрености и слози, а његовом светлошћу разгоне мрак, тако и ми Срби у Српској морамо да се око наше Српске окупимо. Само слогом, храброшћу и солидарношћу можемо одагнати опасност и мрак који се над њом, а саим тим и над нама надвио. Сада када српском наоду, отимају српску земљу Косово и Метохију, када од Срба неки покушавају да направе безличну групацију грађана, сада када је српском  народу најтеже, у њему се рађа оно што је највредније. То је жеља за својом државом која ће заштитити оно што је најдрагоцјеније за сваки народ: језик, територију, религију, историју, културу.

Покрет СНП -  Избор је наш сматра да данас треба да спознамо да нико није тако мали, да не може и не треба да учествује у оживотворењу светог циља за сваки народ – стварање своје државе, државе коју ће народ волити и да нико није тако велики да личне интересе стави изнад интереса свог народа и да му се то не може рећи. Честитајући празник данас на дан Христовог рођења, Бога молимо да српски народ што прије оствари свој свети циљ, да се у сваком човјеку усели љубав, радост и храброст.

Мир Божији Христос се роди – ваистину се роди!


Бањалука, 7. јануар 2008.                                                                                                     Дане Чанковић, предсједник СНП - Избор је наш


Информативна служба СНП - Избор је наш
       


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com