СНП Избор је наш: Глобалистички центар опет ће покушати да Србе прогласи за геноцидни народ

15.06.2020. год.

Антисрпски предсједник српске Црне Горе, Мило Ђукановић, један је од оних који су добили задатак да дестабилизују српски простор и Балкан


Ђукановић нема избора. Он мора да испуни свој дио задатка у дестабилизацији и то на два начина. Прво, у властитој кући – у Црној Гори – то ради преко покушаја разбијања СПЦ, и маргинализовања и асимиловања Срба у Црној Гори. Други правац је удруживање са Бакиром Изетбеговићем у инсистирању на лажи да се у Сребреници десио геноцид

Избор је наш сматра да није довољно да најјачи српски политичар у Босни и Херцеговини – Милорад Додик – једини води кампању против покушаја да се српски народ прогласи геноцидним и тако правно квалификује. Придружујемо се апелима са обе стране Дрине да се српски народ овоме супротстави широм кампањом. И то треба да буде корак ка стварању и функционисању Српског свијета. Ка концентрацији снага српских земаља
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЦЕНТАР неправедне глобалистичке снаге појачава кампању чији је циљ квалификација српског народа као геноцидног. То видимо кроз нове кораке које подстиче поводом Сребренице, а у којима и антисрпски предсједник српске Црне Горе има своју улогу.

Он је један од оних који су добили задатак да дестабилизују Балкан и на тај начин убаце клипове у точкове економског и сваког другог напретка у нашем региону, али и у Европи и Русији.

Наиме, центру глобалистичке снаге чија је НАТО пакт ударна песница треба дестабилизација, па и рат на Балкану, уз покушај да се у тај рат увуче прије свега Турска (на шта њен предсједник Ердоган не пристаје) како би контролисао Европу и Русију. Са друге стране, Русији и западној Европи, истинској, са правим хришћанским вриједностима потребан је мир на Балкану да би могле да постигну економски и политички напредак и свеопшту бољу сарадњу.

Ђукановић нема избора. Он мора да испуни свој дио задатка у дестабилизацији и то на два начина. Прво, у властитој кући – у Црној Гори – то ради преко покушаја разбијања СПЦ, и маргинализовања и асимиловања Срба у Црној Гори. Други правац дестабилизације је удруживање са Бакиром Изетбеговићем у инсистирању на лажи да се у Сребреници десио геноцид.

Бакир Изетбеговић чак покушава наметнути закон о забрани негирања „геноцида у Сребреници“, на који српски народ, а надам се и српски политичари, никада неће пристати.

СНП Избор је наш сматра да није довољно да најјачи српски политичар у Босни и Херцеговини – Милорад Додик – једини води кампању против покушаја да се српски народ прогласи геноцидним и тако правно квалификује.

Придружујемо се апелима са обе стране Дрине да се српски народ овоме супротстави широм кампањом коју треба да воде јединствено српски политичари с једне и друге стране Дрине, подржани од српског народа који је јединствен у том смислу.

И то треба да буде корак ка стварању и функционисању Српског свијета. Ка концентрацији снага српских земаља.

Сребреница је средство политике завади па владај. А и Србима и Бошњацима је ради развоја потребан мир. Сматрамо да се само на истини може доћи до историјског помирења, до разумијевања и договора Срба и Бошњака. Да би се Срби и Бошњаци– муслимани разумели, морају и једни и други рећи своју истину. Али, праву истину јер је то предуслов да могу да саслушају и чују једни друге.

Српска истина јесте да се у Сребреници није десио геноцид него ратни злочин којег су починили појединци и који је за сваку осуду. Али, тај злочин, који је на један лукав начин можда и извана организован, управо треба да послужи у политичке сврхе, а и у сврхе ове поменуте дестабилизације.

Наша истина је да су Бошњаци–муслимани неупоредиво боље пролазили са Србима него са другима, као и то да је велики дио Бошњака муслимана у току Првог и Другог свиетског рата био на супротној страни. Можда је вријеме да се Срби и Бошњаци–муслимани разумију у смислу да су и за једне и за друге неупоредиво бољи мир и добри односи, него међусобни сукоби који одговарају другима.(Дане Чанковић, предсједник бањалучког СНП Избор је наш)

Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com