Земан охрабрио родољубиве снаге

13.09.2019. год.

Предсједник Чешке Милош Земан, пре неколико дана, изјавио је у Београду, да држава коју предводе ратни злочинци не би требала да се налази у заједници демократских земаља. Те да ће на састанку уставних власти у Прагу, поставити питање да ли је могуће повући признање независности Косова.

Таква изјава предсједника Земана, без обзира колико је у овом моменту реална, охрабрила је српске родољубе и све оне који се боре за међународно право. То значи да има смисла борити се за Косово, поштујући међународно право, Резолуцију УН 1244 и Устав своје државе. Уз такву борбу за Косово, биће све више предсједника попут предсједника Земана, а и ојачаће процес повлачења признања тзв. Косова од стране других држава.

Али, српску власт и српске родољубе, не требају само странци да охрабрују, већ да имају унутрашњу снагу и оптимизам за праведну борбу која ће српском народу вратити све оно што је његово, а туђе српски народ неће.

Предсједник Вучић свјестан тежине изјаве чешког предсједника, одма је реаговао на следећи начин: „Његов глас (предсједника Земана), шта год вам неко говорио, пошто сам се ја тога наслушао широм Европе, много паметних тих бирократа, разних, који ничему не служе и никоме не служе низашта, да соле памет свима, па мисле да могу и једном Земану да спочитавају нешто и свим другима који имају своје ја и који имају своју личност, наслушао сам се ја тих колико хоћете у прошлости. Али има једна ствар у коју сам апсолутно сигуран, а то је, да те речи допиру до све више ушију у Европи да људи разумију да ствари нису тако црно-бјеле, као што су их некада приказивали. Зато хвала Чешкој републици и предсједнику Земану на томе.“СНП – Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com