Покрет честита побједницима на изборима и изражава дубоку забринутост за догађаје који могу услиједити

09.10.2018. год.

Покрет честита грађанима Републике Српске који су показали одговорност и на миран и достојанствен начин гласали на општим изборима.

Честитамо и Жељки Цвијановић и Милораду Додику, који су побиједили за функције Предсједника Републике Српске и Српског члана Предсједништва БиХ, желећи им успјех у раду који је на добробит Српске и њених грађана. У свему добром што буду радили за Српску Републику и њене грађане нека им Бог буде на помоћи.

Покрет позива све оне који су побиједили на изборима да на буду горди и не ликују. Да не  подцјењују па и вријеђају оне који су изгубили, а њих да не дозволе да им сујета и таштина  буду јача страна, коју би страни фактор искористио у правцу изазивања сукоба, ради остваривања својих интереса.

Уколико, не дај Боже, дође до таквих немилих и штетних догађаја по српски народ, то ће значити да су српски политичари подлегли својој сујети  и личним интересима, немарећи за опште интересе, а да је један дио народа (који буде учествовао у могућем насиљу) обманут и преварен. Тим прије, што је Покрет прије пар мјесеци писао и најављивао могућност организовања насиља у Бања Луци и Републици Српској.

Покрет се нада да ће код српских политичара побиједити разум и жеља за миром, како би се сви, политичари и народ, посветили правим вриједностима.

Линкови за текстове у којима је Покрет најављивао могући украјински сценарио у Бањалуци:

Отворено писмо предсједнику Вучићу поводом сложене политичко-безбједносне ситуације у Српској и БиХ

Нећемо да дозволимо да нас увуку у провокације

 

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com