Поводом избора у Републици Српској, Федерацији БиХ и заједничким органима БиХ

14.10.2014. год.

Покрет честита свима онима који су побиједили на претходним изборима у Републици Српској, Федерацији БиХ и заједничкимо органима БиХ, а прије свега господину Милораду Додику који је поново добио повјерење народа да буде предсједник РС и господину Младену Иванићу на побједи за Члана Предсједништва БиХ из српскога народа (ако то и ЦИК потврди).  Желимо им да још преданије раде на одбрани и јачању Српске, као  и на свеопштем бољитку за њене  грађане и српски народ.

Кампања и избори су завршени. Сада би било важно да политичари «закопају ратне сјекире», тим прије што РС и српски народ очекују велики изазови и проблеми. Навешћемо само оне који су политичке природе. То су могући процеси у правцу централизације БиХ, раздруживања Републике Српске и Федерације БиХ, или процеси везани за враћање на изворни Дејтонски споразум.

Политичари не би требали Републику Српску повести путем политичке кризе, кризе власти,  већ у што краћем времену формирати што већу скупштинску већину, а самим тим и установе Републике Српске.

Мале политичке странке не би смјеле да прецјењују своје капацитете и могућности,  да траже пуно више него што им припада и да тако направе проблем који би им се могао вратити као бумеранг.

Покрет позива предсједника Републике Српске и предсједника најјаче политичке странке господина Милорада Додика да ради на што већем политичком јединству које подразумијева и договор највећих политичких странака како би се обезбиједила што већа скупштинска већина која би  на најбољи начин одговорила свим изазовима и проблемима на које ће Република Српска и српски народ наићи.

 

СНП - Избор је наш


 

 


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com