Отворено писмо првом предсједнику Републике Српске др Радовану Караџићу

28.09.2014. год.

Предсједниче др Караџићу,

Свјесни смо Ваше историјске улоге за српски народ. Ваше херојство, хуманизам и визија дали су чврсте темеље Републици Српској која је и данас гарант одбране интереса српског народа. А Ваша љубав према српском народу, па и према Вашим противницима, спријечила је братоубилачки, идеолошки рат унутар српског народа.

Без Вас, рат (којег сте покушали да спријечите) у БиХ, а можда и шире, био би немилосрднији, са пуно више жртава и са несагледиво штетним посљедицама.

Хашки суд, као и цјелокупна објективна јавност зна да Тужилаштво Хашког суда није изнијело чврсте доказе, ни чињенице које би поткријепиле и оправдале доношење и најблаже казне за Вас, напротив, ако судије буду уважавале право, правду, жељу да се учврсти мир на овим просторима и ако им је стало да оставе свој чист траг у историји професије којом се баве,  могу да донесу само ослобађајућу пресуду.

Ми вјерујемо да ће Хашки суд, управо због Вашег цјелокупног дјеловања, непосредно прије рата, за вријеме рата и послије њега, као и рада Ваше одбране у току суђења, морати донијети једину исправну одлуку – НИЈЕ КРИВ.

Ваш животни приступ да Вам је најважнија одбрана Српске потврђује нашу поруку да је „одбрана предсједника Караџића,  одбрана Српске“.

Доказ  да се није десио геноцид, геноцид  у многим мјестима Републике Српске доказује да Српска није геноцидна творевина, што неки злонамјерни покушавају да наметну. Зато ће српски народ, али и многи други са великом пажњом слушати Вашу завршну ријеч пред Хашким судом.

Љубав и дубока захвалност коју српски народ осјећа према Вама, испољиће се када буде  приредио добродошлицу свом хероју и човјеку који ће бити ослобођен од свих хашких оптужби.

Амин Боже!

 

 

СНП - Избор је наш

 


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com