Поводом резолуције УН-а о Украјини

26.03.2014. год.

Покрет позива српског  Члана Предсједништва БиХ господина Радмановића да се у Предсједништву избори „у најмању руку“ за суздржан став БиХ када је у питању гласање за Приједлог текста резолуције Генералне скупштине УН-а у којем се говои о суверенитету и територијалном интегритету Украјине, ако не и да БиХ буде против те резолуције.

Зато што је Крим завршена прича и он се налази у саставу Руске Федерације. 

 Зато што су управо они који се залажу за суверенитет и територијални интегритет Украјине подржали разбијање Југославије (која је била чланица и оснивач УН-а) и признали новонастале сецесионистичке државе. Чак су омогућили и издејствовали независност  тзв. Косова од стране многих држава. Управо такве активности око признања Косова створиле су преседан за друге случајеве. И гле чуда, сада се те државе боре против других које користе своје право на самоопредјељење. Што се тиче њиховог оправдања да је на Косову било насиље и етничко чишћење од стране Србије, значи ли то да би они признали Републику Српску Крајину када би њена влада у избјеглиштву прогласила независност, јер управо у Хрватској десило се највеће етничко чишћење и насиље када је Хрватска протјерала преко 400 000 Срба. Или те силе на челу са САД желе да Русија дозволи страдање свог народа у Украјини, па тек онда да и тамо заживи косовски преседан.

 Уколико ЕУ и САД буду вршиле притисак и уцјене на БиХ како би она у УН-у гласала како они хоће, то би нам показало шта би нас све и какви диктати против наше  воље чекали  у „демократској“ ЕУ.

И коначно, важно је на случају Крима створити и другу страну која ће унијети равнотежу у овом свијету у којем доминира једна сила са искључиво својим погледима на свијет.

 

СНП - Избор је наш

 

 

 Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com