Отворено писмо-честитка амбасадорима Руске федерације у БиХ и Србији

19.03.2014. год.

Господо амбасадори, Александре Чепурине Васиљевичу и Александре Бацан-Хаченко,

Молимо Вас да потписницима Споразума о уласку Крима и Севастопоља у састав Руске Федерације, предсједнику Русије Владимиру Путину, предсједнику Врховног савјета Крима Владимиру Константинову, премијеру Крима Сергеју Аксјанову и градоначелнику Севастопоља Алексеју Чалију пренесете честитке и нашу радост поводом тог чина.

Грађани Крима нису се питали 1954-те  године када су отргнути од Русије, нису се питали ни у вријеме распада СССР-а у којој и каквој држави желе да живе. Међутим,  сада када се уз помоћ Запада, насилним путем,  успоставља власт у Украјини која најављује кршење основних права (укидање руског језика), руски народ, грађани Крима показали су снагу и одлучност да се одбране и изразе своју политичко-правну жељу на референдуму. У тој жељи садржан је и економски и идентитетски значај. Свакако да грађани Крима не би били у могућности да остваре своју жељу да Русија није била спремна за то – да покаже одговорност  и спремност да заштити своје сународнике.

На тај начин  Русија је дала наду човјечанству да има снагу да предводи другу страну, ону која ће се супротставити свјетској хегемонији и доминацији једне силе. Доминација једне силе у свијету није добра, ма од кога долазила.  

Радост је наша велика управо зато што Русија и њен предсједник Путин показују снагу и могућност да свијет доведу у равнотежу сила, на добробит читавог човјечанства.

У жељи да буде мир на Земљи и добра воља међу људима, срдачно  Вас поздрављамо.

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com