Поводом изјаве да ће полиција спријечити изборе на Косову

03.04.2012. год.

Изјава тзв. косовског министра унутрашњих послова Бајрама Реџепија да полиција има план да спријечи Србију да одржи локалне изборе на Косову је пријетећа и веома опасна по мир на Балкану. Та изјава је посебно значајна ако се има у виду чињеница да се поново активирао тзв. батаљон Атлантик из 1999. године, чији су припадници чинили ратне злочине над Србима. Његове вође, на челу са Куштримијем Митровицом, дуже времена боравиле су у САД и тамо имале одређену обуку, а сада су се вратиле и стационирале у јужном дијелу Косовске Митровице. Они су спремни да изазову оружане инциденте, па и да нападну припаднике међународних снага, а за тако нешто да се оптуже Срби.

Српски народ у цјелини мора да стане у заштиту сваког свог дијела, а поготово у заштиту Срба на КиМ.
 
Покрет сматра да Србија и Република Српска треба да дају подршку Србима у сјеверном дијелу КиМ да одрже и локалне изборе, како би и на тај начин показали да су суверени на тој територији, те да су у саставу државе Србије. За овакву активност потребно је тражити подршку чланица УН и Савјета безбједности УН које нису признале независност Косова.
 
Важно би било да предсједник Републике Српске, г. Милорад Додик, преко пријатељских земаља – Русије, Кине и других, пошаље поруку у Савјету безбједности и УН да, уколико Приштина покуша Србима да наметне своју власт, тада ће Република Српска кренути у процес проглашења своје независности. 


СНП - Избор је наш
 Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com