Ситуације око избора: Политичке странке нису важне – Важан је живот Српске

05.10.2022. год.

Ово је вријеме сувише опасно, како у региону, тако и у Европи и Свијету, да би се дозволили било какви страначки сукоби и борба за власт у Републици Српској. Тим прије, што би, очигледно, непријатељи Српске ту борбу искористили за остваривање страних интереса али и за слабљење Српске. 

Да ли су протекли избори били потпуно поштени? Највјероватније да нису – питање је када су уопште неки и били. 

Ово опасно вријеме тражи од свих огромну одговорност, велику љубав према народу и Републици Српској. 

Предсједник Додик не смије да покаже никакву гордост, бахатост, или било какву врсту „кажњавања“, а они који се сматрају оштећеним на претходним изборима не смију показати жељу и оне активности које показују да им је сујета, па и лични интерес важнији од јединствене одбране Српске и народа у њој. 

Нека се окупе око заједничке стратегије за живот Српске, до које ће доћи заједничким радом. А онда да Милорад Додик, као предсједник Републике Српске, позове све посланике Народне скупштине РС, без обзира којој странци припадали, да чине владајућу скупштинску већину, и реализују стратегију за живот Српске. 

Покрет је увјерен да је српском народу жао што се покушава створити и ситуација у којој су два српска предсједника Александар Вучић и Милорад Додик у сукобу. 

Није искључено, да су неки савјетници убиједили предсједника Вучића да ће Јелена Тривић побиједити Додика, као и да раде на стварању разлика и подстицању сукоба између два предсједника. 

Могуће је да таквих недобронамјерних савјетника има и Додик.

Да не би успио наум непријатеља и дошло до распламсавања сукоба између Вучића и Додика неопходно је утврдити основне циљеве српског народа, Србије и Републике Српске. Навешћемо неке циљеве:

Не признати такозвану Републику Косово;

По сваку цијену одбранити Српску;

Истрајати на војној неутралности и никад да Србија и Српска постану чланице НАТО-а

Српски народ (Република Српска и Србија) никад да не уведе санкције Русији.

Покрет је убијеђен да, уколико оба предсједника, заједно са народом, буду радили на остваривању наведених циљева, ниједан непријатељ српства неће успјети завадити Вучића и Додика.

 

СНП - Избор је наш


Помоћни мени

Пратите нас на Facebook страници

Гостовање чланова СНП - Избор је наш на РТВ БН

Девети јануар 2017

Дане Чанковић у емисији Буквално

Митинг - Истином о Радовану бранимо Српску

Снимци суђења Радовану Караџићу у Хагу

Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ

НЕ
ДА

Наши партнери

Говоримо Србски
ТОРС
bastionik.org
jadovno.com